ws leiden logo

 

 

 

datum header

De beide sessies van Whisky in Leiden 2017 zijn volledig uitverkocht! Wij hanteren maximaal 900 bezoekers per sessie, dit zijn de bezoekers van ons gewend en dat willen we graag zo houden!

De 1800  beschikbare kaarten zijn binnen een tijdsbestek van 3 maanden de deur uitgevlogen! Geeft ons als organisatie een waanzinnig goed gevoel en we beloven er een fantastisch festival van te maken!

Wat was het weer een mooi evenement het 5e Whisky in Leiden!

Dank aan alle standhouders, Pieterskerk, medewerkers en natuurlijk alle bezoekers!

Wij als organisatie hebben een topdag gehad wat zonder jullie niet mogelijk was geweest! Dank Dank Dank!! We hopen u allen volgend jaar weer te mogen ontmoeten

Wilt u het lekkers in huis halen??? KLIK HIER

Zaterdag 16 april 2016 zal alweer de 5de editie plaatsvinden van WHISKY IN LEIDEN.

VIER DIT 5-JARIG JUBILEUM MET ONS MEE!!!

WHISKY IN LEIDEN 2016 zal wederom plaatsvinden in de Pieterskerk in Leiden. De Pieterskerk was jarenlang de locatie van het whiskyevenement "het Internationaal Whiskyfestival" tegenwoordig Whisky Live Holland wat in de Grote Kerk in Den Haag wordt gehouden. Vele van U is daar als whiskyliefhebber wel eens een keer geweest en weet dan ook wat een geweldige locatie de Pieterskerk is.
Wij, de organisatie achter WHISKY IN LEIDEN, zijn dan ook trots dat wij weer een mooi en goed georganiseerd festival kunnen brengen in een oud en vertrouwd jasje, maar dan op de manier dat U van de afgelopen 4 edities van ons gewend bent.

KAARTEN BESTELLEN!!! KLIK HIER

kaarten uitverkocht

1.04.2017 - 13:00 o'clock

Time remainingCountdown
expired

1

Whiskysite.nl Meer dan 1826 whisky's bij u thuis geleverd.

2

De Druiventuin De speciaalzaak voor wijnen en dranken.

 

Back to Top