ws leiden logo

 

 

 

datum header 2015 voorbij

De datum is bekend!!! Zaterdag 11 april 2015 zal alweer de 4de editie plaatsvinden van WHISKY IN LEIDEN.

Enige verandering is de locatie, WHISKY IN LEIDEN 2015 zal plaatsvinden in de Pieterskerk in Leiden. De Pieterskerk was jarenlang de locatie van het whiskyevenement "het Internationaal Whiskyfestival" tegenwoordig Whisky Live Holland wat in de Grote Kerk in Den Haag wordt gehouden. Vele van U is daar als whiskyliefhebber wel eens een keer geweest en weet dan ook wat een geweldige locatie de Pieterskerk is.
Wij, de organisatie achter WHISKY IN LEIDEN, zijn dan ook trots dat wij weer een mooi en goed georganiseerd festival kunnen brengen in een oud en vertrouwd jasje, maar dan op de manier dat U van de afgelopen 3 edities van ons gewend bent.

KAARTEN BESTELLEN!!! KLIK HIER

 

Kilchoman Private Cask specially bottled for WHISKY IN LEIDEN 2014

Het is whiskysite.nl gelukt om een Single (Private) Cask Kilchoman aan te schaffen en deze te laten bottelen voor het festival WHISKY IN LEIDEN 2014! Het is de eerste onafhankelijke Kilchoman voor Nederland! Er zijn er reeds 9 voor Nederland geweest maar deze waren allen voor de importeur! We zijn daarom ook zeer trots deze in ons bezit te hebben!

En uiteraard GRATIS!!! te proeven op het festival!

Alvast zeker weten dat U deze geweldenaar niet misloopt:)

Kilchoman Single Cask Bottled Exclusively for Whisky in Leiden 2014!
Cask 142/07 0,70 ltr 60,4% Vol.
Prijs € 79,99 Klik hier om te bestellen!

Ook in sample beschikbaar voor € 8,49 Klik!

 

Dailuaine 15 Years Old 1998

Eindelijk is het zover, de festival botteling voor 2013 is bekend!!! De keuze is gevallen op een schitterend vat Dailuaine, een bourbon hogshead cask no.: 3394 distilled 10.3.1998 en bottled 15.3.2013. Een kleine smaaknotitie van de Dailuaine: in de neus veel honing en rijp fruit. Amandel. Vanillepap. Evolueert naar Frosties en hooi. In de mond zoet, moutig en exotisch kruidig! Nog steeds rijp fruit. Kaneel, peper en munt. Deze is nu te bestellen voor een speciale prijs van € 54,99 Klik hier!

Uitverkocht!!!

Met trots kunnen wij U melden dat de avondsessie reeds is uitverkocht!!! Wij danken U voor het vertrouwen en gaan er weer een mooi evenement van maken!!!

Team Whisky in Leiden

Back to Top