ws leiden logo

 

 

 

datum header

We hebben weer het schitterend aanbod dat op Whisky in Leiden 2017 te proeven is, in boekvorm gegoten. Aan de ingang krijgt u uiteraard een gedrukte versie, samen met uw proefglas. Maar voor nu kan u het hier online bekijken en uw ontdekkingstocht uitstippelen.  Een printklare versie vindt u hier.

Veel plezier met onze catalogus.

HIer vindt u de plattegrond van het festival.

Geachte Gast,

Welkom op de zesde editie van WHISKY IN LEIDEN, het whiskyfestival voor de echte whiskyliefhebber!

Onze brochure geeft u een overzicht van de te proeven whisky’s en de daarbij horende vergoedingen in de vorm van een festivalmunt. Een munt vertegenwoordigt een waarde van 1 euro. In het midden van de brochure vindt u een plattegrond met daarop de namen en tafelnummers van de deelnemers.
Wij hebben geprobeerd om u een zo duidelijk en zo efficiënt mogelijk overzicht te geven. Op het moment van drukken van deze brochure was deze compleet! Het kan altijd voorkomen dat een whisky mist of er whisky in bijgekomen! Het kan zomaar zo zijn dat 1 van de importeurs zijn laatste nieuwe aanwinsten hebben meegenomen!

Bij binnenkomst kreeg u het mooie “Copita” Nosing- & Tastingglas, dit is het glas van de masterblender. Het is de bedoeling dat u dit glas gebruikt tijdens de hele sessie van WHISKY IN LEIDEN. U kunt het glas spoelen met het flesje water dat u tezamen met het Nosing- & Tastingglas heeft gekregen. Extra flesjes water vindt u op diverse plaatsen in de Grote Kerk. Na afloop neemt u het glas als aandenken mee naar huis.

Een paar huisregels van de locatie en het festival:

Roken: Absoluut rookverbod in de Pieterskerk. Voor de rokers onder ons is er een buitenverblijf, dit staat aangegeven met de letter ‘’R’’ op de plattegrond in het midden van de brochure.

Sanitair: Er kan zonder vergoeding van de sanitaire voorzieningen gebruik maken. Probeert u deze daarom netjes achter te laten.

Garderobe: Jassen kunt u kosteloos kwijt bij de garderobe. De medewerkers van de Pieterskerk zullen u hierbij assisteren.

Overmatig Alcoholgebruik:
Let op het alcohol gebruik. Mocht u te diep in het glaasje hebben gekeken en hierdoor andere deelnemers hinderen, dan kunnen wij u vragen om de locatie te verlaten. Maakt u gebruik van uw eigen vervoer? Laat de BOB rijden !!!

Vragen?
Onze medewerkers staan voor u klaar en zullen u zo goed mogelijk proberen te adviseren. Het team WHISKY IN LEIDEN wenst u een plezierig festival !

Met vriendelijke groet, Team WHISKY IN LEIDEN

De beide sessies van Whisky in Leiden 2017 zijn volledig uitverkocht! Wij hanteren maximaal 900 bezoekers per sessie, dit zijn de bezoekers van ons gewend en dat willen we graag zo houden!

De 1800  beschikbare kaarten zijn binnen een tijdsbestek van 3 maanden de deur uitgevlogen! Geeft ons als organisatie een waanzinnig goed gevoel en we beloven er een fantastisch festival van te maken!

Wat was het weer een mooi evenement het 5e Whisky in Leiden!

Dank aan alle standhouders, Pieterskerk, medewerkers en natuurlijk alle bezoekers!

Wij als organisatie hebben een topdag gehad wat zonder jullie niet mogelijk was geweest! Dank Dank Dank!! We hopen u allen volgend jaar weer te mogen ontmoeten

Wilt u het lekkers in huis halen??? KLIK HIER

Zaterdag 16 april 2016 zal alweer de 5de editie plaatsvinden van WHISKY IN LEIDEN.

VIER DIT 5-JARIG JUBILEUM MET ONS MEE!!!

WHISKY IN LEIDEN 2016 zal wederom plaatsvinden in de Pieterskerk in Leiden. De Pieterskerk was jarenlang de locatie van het whiskyevenement "het Internationaal Whiskyfestival" tegenwoordig Whisky Live Holland wat in de Grote Kerk in Den Haag wordt gehouden. Vele van U is daar als whiskyliefhebber wel eens een keer geweest en weet dan ook wat een geweldige locatie de Pieterskerk is.
Wij, de organisatie achter WHISKY IN LEIDEN, zijn dan ook trots dat wij weer een mooi en goed georganiseerd festival kunnen brengen in een oud en vertrouwd jasje, maar dan op de manier dat U van de afgelopen 4 edities van ons gewend bent.

KAARTEN BESTELLEN!!! KLIK HIER

kaarten uitverkocht

1.04.2017 - 13:00 o'clock

Time remainingCountdown
expired

1

Whiskysite.nl Meer dan 1826 whisky's bij u thuis geleverd.

2

De Druiventuin De speciaalzaak voor wijnen en dranken.

 

Back to Top