ws leiden logo

 

 

 

datum header

Wat hebben we weer genoten als organisatie van Whisky in Leiden. Van begin tot eind liep alles op rolletjes dit mede door het team van de Pieterskerk en natuurlijk ons team van vrijwilligers! Alle standhouders en internationale gasten hebben zich prima vermaakt en dit komt natuurlijk door jullie, alle bezoekers van Whisky in Leiden! Dank voor jullie bezoek, en interesse in Single Malt Whisky! Tot volgend jaar!!!

We hebben weer het schitterend aanbod dat op Whisky in Leiden 2017 te proeven is, in boekvorm gegoten. Aan de ingang krijgt u uiteraard een gedrukte versie, samen met uw proefglas. Maar voor nu kan u het hier online bekijken en uw ontdekkingstocht uitstippelen.  Een printklare versie vindt u hier.

Veel plezier met onze catalogus.

HIer vindt u de plattegrond van het festival.

Geachte Gast,

Welkom op de zesde editie van WHISKY IN LEIDEN, het whiskyfestival voor de echte whiskyliefhebber!

Onze brochure geeft u een overzicht van de te proeven whisky’s en de daarbij horende vergoedingen in de vorm van een festivalmunt. Een munt vertegenwoordigt een waarde van 1 euro. In het midden van de brochure vindt u een plattegrond met daarop de namen en tafelnummers van de deelnemers.
Wij hebben geprobeerd om u een zo duidelijk en zo efficiënt mogelijk overzicht te geven. Op het moment van drukken van deze brochure was deze compleet! Het kan altijd voorkomen dat een whisky mist of er whisky in bijgekomen! Het kan zomaar zo zijn dat 1 van de importeurs zijn laatste nieuwe aanwinsten hebben meegenomen!

Bij binnenkomst kreeg u het mooie “Copita” Nosing- & Tastingglas, dit is het glas van de masterblender. Het is de bedoeling dat u dit glas gebruikt tijdens de hele sessie van WHISKY IN LEIDEN. U kunt het glas spoelen met het flesje water dat u tezamen met het Nosing- & Tastingglas heeft gekregen. Extra flesjes water vindt u op diverse plaatsen in de Grote Kerk. Na afloop neemt u het glas als aandenken mee naar huis.

Een paar huisregels van de locatie en het festival:

Roken: Absoluut rookverbod in de Pieterskerk. Voor de rokers onder ons is er een buitenverblijf, dit staat aangegeven met de letter ‘’R’’ op de plattegrond in het midden van de brochure.

Sanitair: Er kan zonder vergoeding van de sanitaire voorzieningen gebruik maken. Probeert u deze daarom netjes achter te laten.

Garderobe: Jassen kunt u kosteloos kwijt bij de garderobe. De medewerkers van de Pieterskerk zullen u hierbij assisteren.

Overmatig Alcoholgebruik:
Let op het alcohol gebruik. Mocht u te diep in het glaasje hebben gekeken en hierdoor andere deelnemers hinderen, dan kunnen wij u vragen om de locatie te verlaten. Maakt u gebruik van uw eigen vervoer? Laat de BOB rijden !!!

Vragen?
Onze medewerkers staan voor u klaar en zullen u zo goed mogelijk proberen te adviseren. Het team WHISKY IN LEIDEN wenst u een plezierig festival !

Met vriendelijke groet, Team WHISKY IN LEIDEN

De beide sessies van Whisky in Leiden 2017 zijn volledig uitverkocht! Wij hanteren maximaal 900 bezoekers per sessie, dit zijn de bezoekers van ons gewend en dat willen we graag zo houden!

De 1800  beschikbare kaarten zijn binnen een tijdsbestek van 3 maanden de deur uitgevlogen! Geeft ons als organisatie een waanzinnig goed gevoel en we beloven er een fantastisch festival van te maken!

Wat was het weer een mooi evenement het 5e Whisky in Leiden!

Dank aan alle standhouders, Pieterskerk, medewerkers en natuurlijk alle bezoekers!

Wij als organisatie hebben een topdag gehad wat zonder jullie niet mogelijk was geweest! Dank Dank Dank!! We hopen u allen volgend jaar weer te mogen ontmoeten

Wilt u het lekkers in huis halen??? KLIK HIER

Meer artikelen...

  1. 5-JARIG JUBILEUM!!!
Back to Top