ws leiden logo

 

 

 

datum-header-voorbij

 

Stadsgehoorzaal Leiden
Grote Zaal en Breezaal
Breestraat 60
2311 CS Leiden

Let op!!! Komt U met de auto en parkeert U de auto op het parkeerterrein Haagweg, dan is er bij de balie van de Stadsgehoorzaal een uitrijdkaart tegen een gereduceerd tarief verkrijgbaar!!!

Bereikbaarheid met openbaar vervoer
Het treinstation Leiden Centraal ligt op 15 minuten loopafstand. De Stadsgehoorzaal is vanaf het station uitstekend bereikbaar met de buslijnen 11, 12, 13, 28, 45, 169, 182,186, 187 en 206, die vlakbij stoppen.
Link naar 9292ov.nl voor uw routeplanning met openbaar vervoer.

Bereikbaarheid met de auto en parkeermogelijkheden
De Breestraat is na 19.00 uur met de auto toegankelijk, u kunt dus voor de deur uitstappen! Tot 19.00 uur is de Breestraat niet toegankelijk voor auto's. Aan de Haagweg (op een kleine 10 minuten loopafstand) ligt het dichtstbijzijnde parkeerterrein, dat bovendien een gratis taxiservice aanbiedt. Na het parkeren brengen de taxibusjes u in enkele minuten bij de zaal. Na afloop wordt u na een telefoontje weer bij het parkeerterrein afgezet. Zie stadsparkeerplan.com voor meer informatie.

Route naar het parkeerterrein Haagweg vanaf de A4
Neem afslag 7 (Leiden centrum) (N206). Volg de weg 1720 meter tot aan de Churchillaan (N206). Ga rechtsaf de Churchillaan op en volg deze 1700 meter tot aan de Haagweg (N206). Het parkeerterrein Haagweg ligt direct na het spoor aan uw rechterhand.

Route naar het parkeerterrein Haagweg vanaf de A44
Neem afslag 8 (Katwijk, Leiden centrum) (N206). U komt op de Plesmanlaan. Volg deze 300 meter tot de stoplichten (N206). Ga bij de stoplichten rechtsaf de Haagsche Schouwweg op (N206). Volg deze weg 200 meter tot de volgende stoplichten. U gaat hier linksaf (N206). U rijdt nu op de Doctor Lelylaan (N206) en volgt deze voor 1330 meter tot over de brug. Over de brug gaat u linksaf de Haagweg op. Parkeerterrein Haagweg ligt direct na het spoor aan uw rechterhand.
Informatie over parkeerterreinen en parkeergarages elders in de stad vindt u op leiden.nl.

Anders-validen
De dichtstbijzijnde invalidenparkeerplaats ligt op de Boommarkt, ter hoogte van nr. 23. Aan de overkant van het water, op de Apothekersgracht ter hoogte van nr. 33a bevindt zich ook een invalidenparkeerplaats. Verder kunt u met een invalidenparkeerkaart gratis parkeren op parkeerplaatsen voor kort parkeren. Voor het parkeren op vergunningshoudersplaatsen moet u ook met een invalidenkaart het gewone tarief betalen.

 

Back to Top