ws leiden logo

 

 

 

datum header afgelast

Ook Whisky in Leiden 2020 moet er aan geloven. We hebben er alles aan gedaan om het evenement door te laten gaan maar helaas kunnen we de veiligheid van onze bezoekers niet garanderen m.b.t. de 1,5 meter. Ook zijn er vele afmeldingen vanuit de industrie in verband met invliegen van Brand Managers uit diverse landen.

Dit alles doet ons besluiten om het festival te verplaatsen naar 17 april 2021. We gaan er van uit dat we op die datum het festival kunnen organiseren zoals u van ons gewend bent. Uiteraard blijven de kaarten van 2020 geldig voor de editie van 2021.

Lees meer: Whisky In Leiden uitgesteld tot 17 april 2021!

Zoals elk jaar gaan de tickets voor Whisky in Leiden als warme broodjes over de toonbank. Het is dan ook supergaaf om te zien hoe u als klant ons festival waardeert!
Dank hiervoor!


Alle kaarten zijn de deur uit!
We zien u allemaal graag  in de Pieterskerk te Leiden op zaterdag 4 april 2020!

Het is weer voorbij, de achtste editie van Whisky in Leiden. En wat was het weer fantastisch om te zien hoe meer dan 2000 mensen genieten van Whisky! Dank aan alle standhouders die dit festival maken zoals het nu is! Dank aan alle vrijwilligers, we zouden niet weten wat we zonder jullie moeten! En uiteraard dank aan alle bezoekers die zich keurig hebben gedragen! Tot volgend jaar!

wil 2019

Whisky in Leiden 2019 vindt plaats op zaterdag 13 april 2019 in de vertrouwde Pieterskerk in Leiden! Zoals u van ons gewend bent gaan we er weer een leuk feestje van maken!

Helaas zijn alle kaarten de deur uit.

wil2018

Zo... dat was het weer voor dit jaar! Wat hebben we weer genoten van een topfestival. Als organisatie is het zo fijn om te zien hoe alle bezoekers zich zo vermaken!

Van begin tot eind liep alles op rolletjes dit mede door het team van de Pieterskerk en natuurlijk ons team van vrijwilligers! Alle standhouders en internationale gasten hebben zich prima vermaakt en dit komt natuurlijk door jullie, alle bezoekers van Whisky in Leiden!

Dank voor uw bezoek en interesse in Single Malt Whisky! Tot volgend jaar!!!

Meer artikelen...

  1. Kaartverkoop 2020 gestart !

kaarten blijven geldig

Meer impressies

1

Whiskysite.nl Meer dan 1826 whisky's bij u thuis geleverd.

2

De Druiventuin De speciaalzaak voor wijnen en dranken.
Back to Top