ws leiden logo

 

 

 

datum header 2020

Het is weer voorbij, de achtste editie van Whisky in Leiden. En wat was het weer fantastisch om te zien hoe meer dan 2000 mensen genieten van Whisky! Dank aan alle standhouders die dit festival maken zoals het nu is! Dank aan alle vrijwilligers, we zouden niet weten wat we zonder jullie moeten! En uiteraard dank aan alle bezoekers die zich keurig hebben gedragen! Tot volgend jaar!

wil 2019

Whisky in Leiden 2019 vindt plaats op zaterdag 13 april 2019 in de vertrouwde Pieterskerk in Leiden! Zoals u van ons gewend bent gaan we er weer een leuk feestje van maken!

Helaas zijn alle kaarten de deur uit.

wil2018

Zo... dat was het weer voor dit jaar! Wat hebben we weer genoten van een topfestival. Als organisatie is het zo fijn om te zien hoe alle bezoekers zich zo vermaken!

Van begin tot eind liep alles op rolletjes dit mede door het team van de Pieterskerk en natuurlijk ons team van vrijwilligers! Alle standhouders en internationale gasten hebben zich prima vermaakt en dit komt natuurlijk door jullie, alle bezoekers van Whisky in Leiden!

Dank voor uw bezoek en interesse in Single Malt Whisky! Tot volgend jaar!!!

Zaterdag 16 april 2016 zal alweer de 5de editie plaatsvinden van WHISKY IN LEIDEN.

VIER DIT 5-JARIG JUBILEUM MET ONS MEE!!!

WHISKY IN LEIDEN 2016 zal wederom plaatsvinden in de Pieterskerk in Leiden. De Pieterskerk was jarenlang de locatie van het whiskyevenement "het Internationaal Whiskyfestival" tegenwoordig Whisky Live Holland wat in de Grote Kerk in Den Haag wordt gehouden. Vele van U is daar als whiskyliefhebber wel eens een keer geweest en weet dan ook wat een geweldige locatie de Pieterskerk is.
Wij, de organisatie achter WHISKY IN LEIDEN, zijn dan ook trots dat wij weer een mooi en goed georganiseerd festival kunnen brengen in een oud en vertrouwd jasje, maar dan op de manier dat U van de afgelopen 4 edities van ons gewend bent.

KAARTEN BESTELLEN!!! KLIK HIER