ws leiden logo

 

 

 

datum header 2020

Zoals elk jaar gaan de tickets voor Whisky in Leiden als warme broodjes over de toonbank. Het is dan ook supergaaf om te zien hoe u als klant ons festival waardeert!
Dank hiervoor!


Alle kaarten zijn de deur uit!
We zien u allemaal graag  in de Pieterskerk te Leiden op zaterdag 4 april 2020!

Het is weer voorbij, de achtste editie van Whisky in Leiden. En wat was het weer fantastisch om te zien hoe meer dan 2000 mensen genieten van Whisky! Dank aan alle standhouders die dit festival maken zoals het nu is! Dank aan alle vrijwilligers, we zouden niet weten wat we zonder jullie moeten! En uiteraard dank aan alle bezoekers die zich keurig hebben gedragen! Tot volgend jaar!

wil 2019

Whisky in Leiden 2019 vindt plaats op zaterdag 13 april 2019 in de vertrouwde Pieterskerk in Leiden! Zoals u van ons gewend bent gaan we er weer een leuk feestje van maken!

Helaas zijn alle kaarten de deur uit.

wil2018

Zo... dat was het weer voor dit jaar! Wat hebben we weer genoten van een topfestival. Als organisatie is het zo fijn om te zien hoe alle bezoekers zich zo vermaken!

Van begin tot eind liep alles op rolletjes dit mede door het team van de Pieterskerk en natuurlijk ons team van vrijwilligers! Alle standhouders en internationale gasten hebben zich prima vermaakt en dit komt natuurlijk door jullie, alle bezoekers van Whisky in Leiden!

Dank voor uw bezoek en interesse in Single Malt Whisky! Tot volgend jaar!!!

Zaterdag 4 april 2020 zal de 9de editie plaatsvinden van WHISKY IN LEIDEN.

GENIET VOOR DE 9e KEER MET ONS MEE!!!

WHISKY IN LEIDEN 2020 in de Pieterskerk in Leiden. De Pieterskerk is reeds jarenlang de locatie van ons whiskyevenement. Velen van U hebben dan reeds ervaren wat een geweldige locatie de Pieterskerk is.


Wij, de organisatie achter WHISKY IN LEIDEN, zijn dan ook trots dat wij weer een mooi en goed georganiseerd festival kunnen brengen op de manier die U de afgelopen 8 edities van ons gewend bent geweest. En zoals ieder jaar proberen we het ook nog een beetje beter te maken.

U bent er toch weer bij?

KAARTEN BESTELLEN!!! KLIK HIER

Back to Top