ws leiden logo

 

 

 

datum header 2020 verplaatst

Beste Whiskyliefhebbers,

Helaas!
Ook Whisky in Leiden moet er aan geloven. Het whiskyfestival van 2020 moet worden verplaatst. We hebben dit besloten na de persconferentie van Premier Rutte van 12 maart 2020  waarin werd medegedeeld dat evenementen met meer dan 100 deelnemers geen doorgang mogen vinden.

Uitstel betekent natuurlijk geen afstel! De nieuwe datum is daarom al geprikt en het wordt zaterdag 5 september 2020. Binnen het uur waren alle standhouders gecontacteerd en heeft iedereen toegezegd aanwezig te zullen zijn! TOP!
Uiteraard blijven de reeds aangeschafte kaarten geldig op deze dag!

Mocht u toch onverhoopt verhinderd zijn op deze datum dan zijn de volgende punten van belang:

  • Kaarten kunnen worden geretourneerd naar onderstaand adres, vermeld in de envelop duidelijk uw naam en bankrekening nummer waarop we het bedrag kunnen terugstorten.
  • Kaarten kunnen teruggebracht worden naar onze winkel, u krijgt uiteraard uw geld terug.

Kaarten kunt u retour sturen naar:

De Druiventuin
Rosmolen 32
2317 SK LEIDEN

Vragen?
Mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
(Vragen via Facebook worden sporadisch beantwoord, mailen werkt sneller!)

Bellen kan natuurlijk ook naar 071-5236054.

 

Met vriendelijke groeten,

Organisatie Whisky in Leiden

Zoals elk jaar gaan de tickets voor Whisky in Leiden als warme broodjes over de toonbank. Het is dan ook supergaaf om te zien hoe u als klant ons festival waardeert!
Dank hiervoor!


Alle kaarten zijn de deur uit!
We zien u allemaal graag  in de Pieterskerk te Leiden op zaterdag 4 april 2020!

Het is weer voorbij, de achtste editie van Whisky in Leiden. En wat was het weer fantastisch om te zien hoe meer dan 2000 mensen genieten van Whisky! Dank aan alle standhouders die dit festival maken zoals het nu is! Dank aan alle vrijwilligers, we zouden niet weten wat we zonder jullie moeten! En uiteraard dank aan alle bezoekers die zich keurig hebben gedragen! Tot volgend jaar!

wil 2019

Whisky in Leiden 2019 vindt plaats op zaterdag 13 april 2019 in de vertrouwde Pieterskerk in Leiden! Zoals u van ons gewend bent gaan we er weer een leuk feestje van maken!

Helaas zijn alle kaarten de deur uit.

wil2018

Zo... dat was het weer voor dit jaar! Wat hebben we weer genoten van een topfestival. Als organisatie is het zo fijn om te zien hoe alle bezoekers zich zo vermaken!

Van begin tot eind liep alles op rolletjes dit mede door het team van de Pieterskerk en natuurlijk ons team van vrijwilligers! Alle standhouders en internationale gasten hebben zich prima vermaakt en dit komt natuurlijk door jullie, alle bezoekers van Whisky in Leiden!

Dank voor uw bezoek en interesse in Single Malt Whisky! Tot volgend jaar!!!

Meer artikelen...

  1. Kaartverkoop 2020 gestart !
Back to Top