ws leiden logo

 

 

 

datum header afgelast

Route

 

Pieterskerk Leiden
Pieterskerkhof 1a
2311SP Leiden

Let op!!! Komt U met de auto en parkeert U de auto op het parkeerterrein Haagweg.

Openbaar Vervoer
Vanaf Leiden CS stopt de buslijn 206 op de Breestraat, u loopt vervolgens in 2 minuten naar de Pieterskerk. Meer informatie vindt u op de site van:

Lopend vanaf Leiden CS is het 13 minuten naar de Pieterskerk.

Parkeren mindervaliden
Mindervaliden kunnen max. 3 uur bij de kerk parkeren (met parkeerschijf) mits men in bezit is van een officiële invalidenkaart en de normale verkeersafwikkeling niet wordt belemmerd.

Bereikbaarheid met de auto en parkeermogelijkheden

De Pieterskerk is schitterend gelegen in het hart van de historische binnenstad van Leiden. Om het historische centrum te ontlasten wordt het doorgaand autoverkeer via ringwegen om de stad geleid.

Net buiten het centrum bevindt zich het parkeerterrein Haagweg (Stadsparkeerplan), waar u 24/7 kunt parkeren. Hiervandaan wordt u met een shuttledienst tot bij de Pieterskerk gebracht. Wij adviseren u gebruik te maken van deze parkeervoorziening.

Route naar het parkeerterrein Haagweg vanaf de A4
Neem afslag 7 (Leiden centrum) (N206). Volg de weg 1720 meter tot aan de Churchillaan (N206). Ga rechtsaf de Churchillaan op en volg deze 1700 meter tot aan de Haagweg (N206). Het parkeerterrein Haagweg ligt direct na het spoor aan uw rechterhand.

Route naar het parkeerterrein Haagweg vanaf de A44
Neem afslag 8 (Katwijk, Leiden centrum) (N206). U komt op de Plesmanlaan. Volg deze 300 meter tot de stoplichten (N206). Ga bij de stoplichten rechtsaf de Haagsche Schouwweg op (N206). Volg deze weg 200 meter tot de volgende stoplichten. U gaat hier linksaf (N206). U rijdt nu op de Doctor Lelylaan (N206) en volgt deze voor 1330 meter tot over de brug. Over de brug gaat u linksaf de Haagweg op. Parkeerterrein Haagweg ligt direct na het spoor aan uw rechterhand.
Informatie over parkeerterreinen en parkeergarages elders in de stad vindt u op leiden.nl.

Anders-validen
De dichtstbijzijnde invalidenparkeerplaats ligt op de Boommarkt, ter hoogte van nr. 23. Aan de overkant van het water, op de Apothekersgracht ter hoogte van nr. 33a bevindt zich ook een invalidenparkeerplaats. Verder kunt u met een invalidenparkeerkaart gratis parkeren op parkeerplaatsen voor kort parkeren. Voor het parkeren op vergunningshoudersplaatsen moet u ook met een invalidenkaart het gewone tarief betalen.

kaarten blijven geldig

Meer impressies

1

Whiskysite.nl Meer dan 1826 whisky's bij u thuis geleverd.

2

De Druiventuin De speciaalzaak voor wijnen en dranken.
Back to Top